آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه بریتل آجیل

آموزش طرز تهیه بریتل آجیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 پیمانه شکر
1/2 پیمانه آب
1/2 پیمانه و یا 113 گرم کره، بی نمک
1/3 پیمانه شربت ذرت روشن یا عسل
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
227 گرم فندق، بادام یا گردو بوداده
نمک

طرز تهیه

داخل یک سینی فر بزرگ، کاغذ روغنی بزارین، سپس داخل قابلمه بزرگی، شکر، آب، کره و شربت ذرت یا عسل رو مخلوط کنین و بجوشونین، مدام هم بزنین و روی حرارت ملایم بپزین تا به رنگ قهوه ای روشن شه و دماش به 150 درجه برسه. (حدود 10 دقیقه).حدودا وقتی به دمای 120 میرسه،مخلوط شروع میکنه به غلیظ شدن.بعد که دماش به 150 رسید، از روی حرارت بردارید و با دقت جوش شیرین رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد فندق ها یا … رو اضافه کنین و مخلوط کنین و روی سینی که آماده کردین، پخش کنین بصورت یکنواخت و نازک.بعد روش کمی نمک بپاشین. اینکارارو باید سریع انجام بدین چون زود سفت میشه.30 دقیقه بعد که سفت شد، میتونین بشکنین.
داخل ظرف دربسته، تا 1 ماه میمونه
طرز تهیه بریتل آجیل

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی