آشپزي و شيريني پزي غذای ملل

طرز تهیه بروسکتای نخود و لوبیای سبز سویا

آموزش طرز تهیه بروسکتای نخود و لوبیای سبز سویا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

لوبیای سویا 1 فنجان
نخود 1/2 فنجان
سیر (درشت خرد شده)1 حبه
پیازچه (درشت خرد شده) 2 عدد
برگ ریحان (خرد شده) 1/4 فنجان
روغن زیتون 1/4 فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 1/4 فنجان
نان باگت (فرانسوی یا مشابه. برش خورده) 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-یک قابلمه ی متوسط آب را جوش بیاورید.. نصف قاشق سوپخوری نمک و لوبیای سویا را اضافه کنید. ۴ دقیقه بپزید سپس نخود را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر بپزید. در این زمان یک کاسه ی بزرگ آب و یخ آماده کنید که وقتی پخت لوبیای سویا و نخود تمام شد در آن خنکشان کنید.

2-لوبیای سویا و نخود را از داخل آب جوش بیرون بیاورید و سریع داخل آب یخ بگذارید تا دیگر نپزند. زمانی که خنک شدند آبکش کنید و کنار بگذارید.

3-در یک غذا ساز، سیر و پیازچه را بریزید و چند مرتبه بزنید. سپس برگ ریحان، نخود و لوبیای سویای خنک شده را هم اضافه کنید و ۳ تا ۴ مرتبه دیگر تا زمانی که مخلوط داخل غذاساز خرد شده باشد بزنید. روغن زیتون را اضافه کنید. با زهم بزنید تا همه چیز ترکیب شود.

4-مخلوط بایستی شبیه سس پستوی غلیظ باشد. مخلوط را داخل یک کاسه بریزید سپس پنیر و کمی نمک و فلفل تازه آسیاب شد را اضافه کنید و هم بزنید.

5-با استفاده از یک فر کلوچه پزی یا فر تکه های نان باگت فرانسوی را تست یا گریل کنید سپس یک قاشق سوپخوری از مخلوط روی هر برش بمالید و سرو کنید.
طرز تهیه بروسکتای نخود و لوبیای سبز سویا

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی