آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ

آموزش طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۵۰دقیق

مواد لازم برای 100 نفر

آرد سفید 2.5 پیمانه
آب 2 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
شهد یا عسل 2 قاشق غذا خوری
وانیل‏2نوک قاشق چای خوری
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 1/4 لیوان
آب لیمو طبیعی 2 قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
گلوکز 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-شهد: آب را جوش بیاورید جوهر لیمو یا آبلیمو را اضافه کنید وقتی جوش زد شکر را اضافه کنید ولی هم نزنید تا شکر حل شود (شعله متوسط).وقتی حل شد زعفران و گلاب را اضافه کنید.

2-با فرچه آغشته به آبلیمو کناره های قابلمه را تمیز کنید.شعله را روی متوسط بگذارید تا بجوشد و قوام بیاید و ۲ دقیقه آخر ۱ قاشق گلوکز بهش اضافه کنید.شهد باید از عسل روانتر باشد.نه زیاد آبکی و نه زیاد سفت.چون بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشود.

3-بامیه: آب و روغن و شهد را داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید و روی گاز قرار دهیدو اجازه دهید تا جوش بیاید (شعله متوسط)وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد شعله گاز را خیلی کم کنید و همه آرد و وانیل را به یک دفعه داخل قابلمه بریزید و شروع به هم زدن کنید و خوب با قاشق چوبی هم بزنید و خمیر را با قاشق چوبی تکه تکه کنید تا موقعی که خمیر نرم و لطیف و پخته شود(حدود ۱۰ دقیقه)

4-بعد از روی گاز بردارید و داغ داغ داخل قیف با ماسوره شکوفه یا ماسوره ی مخصوص بامیه بریزید و روی یک سینی ماسوره بزنید و با قیچی یا چاقو برش بزنید.

5-در یک قابلمه روغن داغ کنید (حسابی داغ شود) و بامیه ها را کم کم داخل روغن سرخ کنید و از روغن خارج و داخل شهدی که به دمای محیط رسیده بیندازید حدود ۱ دقیقه داخل شهد زیرو رو کنید و در سبد گذاشته تا شهد آنها چکه کند بعد در ظرف سرو بگذارید.

سایر نکات

به جای آبلیمو میتوانید از ۱/۴ قاشق چای خوری جوهر لیمو و یا ۱ عدد لیمو ترش تازه با پوست حلقه حلقه شده استفاده کنید.
درصورت استفاده از لیموترش با پوست بعد از خنک شدن لیوترش ها را از شهد خارج کنید.
گلوکز اختیاری هست و فقط برای براق تر شدن بامیه ها استفاده میشود.
فرقی نمیکند زعفران دم کرده باشد و یا پودر.
اگر گلاب ۲ آتیشه بود کمتر استفاده کنید.
بهتره از قیف پارچه ای استفاده کنید تا قیف وسط کار پاره نشود.
طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی