آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه باقالا پخته

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه باقالا پخته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

باقلا تر 1.5 کیلوگرم
سرکه سفید و قرمز 1 استکان
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
گلپر 2 قاشق غذا خوری
آب 1.5 لیتر
قیصی یا آلوبخارا به مقدار لازم

طرز تهیه

1-باقلاهارو از غلاف جدا کنید در واقع دون کنیدو بعد کامل دونه هارو‌با پوست بشویید

2-داخل ظرف دلخواه ریخته آب رو اضافه کرده درش رو بگذارید و اجازه بدید بجوشه

3-بعد از نیم ساعت تا چهل دقیقه که باقالاها تغییر رنگ دادن بهش نمک اضافه‌کنید

4-بعد از یک‌ساعت سرکه اضافه کنید

5-ده دقیقه مونده به خاموش کردن شعله تون آلوبخارا گلپر و فلفل قرمز رو اضافه کنید

6-باقالا پخته شما آماده ست نوش جان

طرز تهیه

اصل پخت این باقالا با باقالای خشک‌هست که یکم زمان بر و‌سخته و برای مواقعی که فصل باقالا نیست استفاده میشه برای پخت باقلا بسته به ریز و درشت بودن باقلاتون زمان‌میبره
هرچه زمان پخت بیشتر باشه و‌تدریجی آب داخل قابلمه بریزید طعمش بهتر میشه
الان فصل باقلاست بهترین زمان برای پخت این میان وعده لذیذ
طرز تهیه باقالا پخته

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی