آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه بادمجان سوخاری

آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ………………. 3 عدد
آرد…………………… 5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر……………. 1 قاشق چای خوری
بادمجان……………….. 5 عدد
نمک…………………… به مقدار لازم
آب…………………….. به مقدار لازم
روغن مایع…………….. به مقدار لازم
ماست موسیر………….. به مقدار دلخواه( اختیاری)

طرز تهیه

بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم،(اگر پوست بادمجان ها ظریف است، نيازي به پوست کندن نیست.) و نازک ، حلقه حلقه می کنیم. در یک ظرف گود، مخلوط آب و نمک درست کرده و حلقه های بادمجان را به مدت حدود نیم ساعت درون آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس از آب و نمک خارج کرده و حلقه های بادمجان را با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافه ی آن ها گرفته شود و به وسیله ی کاغذ حوله ای آشپزخانه یا پارچه ی تمیز، آن ها را کاملا خشک می کنیم. در ظرف دیگری، تخم_مرغ ها، آرد ، بیکینگ پودر و نمک را خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و قوام آن طوری باشد که وقتی یک حلقه ی بادمجان را در آن فرو می کنیم و خارج می کنیم، مخلوط از آن نچکد و کاملا دور حلقه ی بادمجان را به صورت منسجم، بپوشاند. اگر هنوز قوام مورد نظر را نداشت، کمي آرد اضافه می کنیم. در یک تابه ی گود، روغن مایع را ریخته و تابه را روی شعله ی متوسط اجاق می گذاریم تا روغن، کاملا داغ شود. وقتی روغن کاملا داغ شد، شعله ی اجاق را کم می کنیم سپس حلقه های بادمجان را در مخلوط خمیری فرو کرده سپس در روغن داغ قرار می دهیم تا کاملا سرخ و برشته شود. حلقه های بادمجان را به تعداد زیاد، در روغن نمی اندازیم تا به راحتی در روغن غوطه ور باشد و همه طرف آن ها به خوبی طلایی شود و مغز بادمجان ها بپزد. حلقه های سرخ شده ی بادمجان را از تابه، خارج کرده و روی کاغذ حوله ای آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه ی آن ها، کشیده شود سپس به صورت گرم در کنار ماست موسیر ، سرو می کنیم.
.
شیرینانه: در تهیه ی خمیر این خوراک ، مي توانیم از ادویه های دلخواه مانند پودر سیر ، جوزهندی و… استفاده کنیم. .
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت
طرز تهیه بادمجان سوخاری

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی