آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه اکلیل خوراکی خونگی

آموزش طرز تهیه اکلیل خوراکی خونگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 1نفر

پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
آب به مقدار لازم
رنگ خوراکی به مقدار لازم

طرز تهیه

1-روی ژلاتین مقداری آب ریخته تا پف کند درحدی آب بریزید که ژلاتین از حالت اولیه خارج شود خیلی آب نریزید بعد بزارید روی بخار کتری و بن ماری کنید .

2-وقتی ژلاتین ذوب شد و روان شد از روی بخار برداشته و بهش رنگ خوراکی اضافه کنید

3-بعد از حل شدن بریزید روی طلق (روی کاغذ روغنی نریزید چون میچسبه و جدا نمیشه فقط روی طلق)و صاف کنید خیلی نازک و یکدست پهن کنید تا زود خشک بشه.

4-از مرحله اضافه کردن رنگ تا ریختن روی طلق سریع کار کنید چون اگر ژلاتین سفت بشه دیگه نمیشه پهنش کرد.

5-بعد بزارید داخل محیط خونه تا خشک خشک بشه (جلوی پنکه و این چیزا نمیخاد بزارید) لاستیکی نباشه باید جوری باشه که با دست بشکنه.

6-بعد تیکه تیکه کنید بریزید داخل مخلوط کن و آسیاب کنید.در حد دونه های شکر آسیاب کنید. بعد در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

سایر نکات

میتونید دستور رو ۲ برابر کنید و اکلیل با رنگ های مختلف داشته باشید.
من از رنگ مایع قرمز در حد ۴ قطره استفاده کردم.
برای تزئین کیک و شیرینی هاتون میتونید استفاده کنید.
من از طلق شیرازه ها که برای جزوه استفاده میشه برای زیر کار استفاده کردم.
مدت خشک شدنش یک تا دو روزه
پس به مدت زمان بالا توجه نکنید و بزارید تا خوب خشک بشه برای من یک روزه خشک بود.
طرز تهیه اکلیل خوراکی خونگی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی