آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه اشکنه

آموزش طرز تهیه اشکنه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
فلفل سیاه به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند ، سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را کمی تفت دادیم شنبلیله خشک شده را اضافه می کنیم.

در ادامه آرد را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا تمام مواد یکدست شوند. در مرحله بعد ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. اجازه می دهیم مواد داخل قابلمه خوب جوش بخورند

سپس تخم مرغ ها را درون قابلمه می شکنیم و هم می زنیم تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و سفت شوند. پس از اینکه اشکنه آماده شد آنرا را روی حرار ت بر میداریم. سپس مانند آبگوشت با نان ترید می کنیم و سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید سیب زمینی هم به اشکنه اضافه کنید.
طرز تهیه اشکنه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی