آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه اسکون های پیتزا

آموزش طرز تهیه اسکون های پیتزا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 پیمانه ویا 450 گرم آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین ویا 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
1ونیم پیمانه ویا 170 گرم کره یخ زده
2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
2 پیمانه ویا 500 گرم باترمیلک
1 پیمانه سوسیس خانگی خرد شده
10 عدد گوجه فرنگی خشک شده در نور آفتاب، خرد شده
ادویه جات دلخواه (ایتالیایی)
شوید خرد شده(اختیاری)
زیتون (اختیاری)
فلفل دلمه ای (اختیاری)
و مواد دلخواه دیگه

طرز تهیه

فر رو در دمای 220 درجه بزارین، داخل سینی فر، کاغذ روغنی بزارین.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و نشاسته رو باهم مخلوط کنین و الک کنین، بعد کره رو روی مخلوط رنده کنید، این باعث میشه خمیر سبک و پوک داشته باشین.بعد پنیر رو اضافه کنید، سپس سوسیس ها، گوجه ها و مواد دلخواه دیگه رو اضافه کنید و مخلوط کنین، ولی زیاد نه، چون هرچقدر بیشتر مخلوط کنین، خمیرتون سفتتر میشه.
سپس باترمیلک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد با قاشق غذاخوری بزرگ ویا با 1/3 پیمانه، از خمیر بردارین و روی سینی بچینین.حدود 12 تا میشه.بعد 15-18 دقیقه بپزین تا پف کنن و سرخ شن.گرم سرو کنین.
میتونین در ظرف دربسته و در دمای اتاق، تا 2 روز نگه دارین، و یا فریزر بزارین برای مدت طولانی
طرز تهیه اسکون های پیتزا

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی