آشپزي و شيريني پزي غذای دانشجویی

طرز تهیه استیک مرغ

آموزش طرز تهیه استیک مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

سینه‌ مرغ 1 عدد
سیر 1 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره 20 گرم

طرز تهیه

1-سینه مرغتون رو بی استخوان کنید و کف دستتون رو روش بگذارید واز عرض یه برش بدید .

2-حالا لای کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب یا اگه ندارید لبه گوشت کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی بکوبیدش تا پهنتر بشه ولی خیلی زیادم باز و پاره نشه.

3-کره رو بگذارید تا به دمای محیط برسه.

4-روی یک طرف استیک هاتون کمی نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید و باچاقو به تمام قسمتهاش کره بزنید و سیر خرد شده.

5-در این مدل استیک نیازی به استراحت نیست. البته میتونید یه نیم تا ۱ ساعتی استراحتش بدید اما در ظرف در بسته

6-حالا تابه چدنی تون رو حسابی داغ کنید و تکه استیکتون رو در حالی که حرارت متوسط رو به بالاست توی تابه از طرفی که کره و سیر داره بندازید

7-بعد از ۳-۴ دقیقه که یک طرف استیکتون سرخ شد طرف دوم رو برگردونید تا گریل بشه.

8-همچنین استیکتون رو توی تابه مدام از این رو به اون رو نکیند و وقتی یک طرف کاملا آماده شد برش گردونید چون باعث از دست دادن آب میان بافتی استیک و خشک شدن اون میشه.

9-استیکها از اون دسته غذاهایی هستند که باید بعد از آماده شدن فوری سرو بشند.
طرز تهیه استیک مرغ

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی