آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه آش ریواس

آموزش طرز تهیه آش ریواس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوشت (مکعبی خردشده): 200 گرم
ریواس (حلقه خرد شده): 200 گرم
پیازچه (خرد شده): 2 عدد
جعفری (خرده شده): 120 گرم
نعنا (خرد شده): 30 گرم
کمپوت لوبیا و کمپوت نخود (از هر کدام): 1 عدد
سیر (له و ریز خرد شده): 2 حبه
قرص عصاره گوشت: 1 عدد
نعنا خشک: 5 ق چ
زردچوبه: یک دوم ق چ
تخم گشنیز: 1 ق چ
روغن مایع: 40 میلی لیتر

طرز تهیه

1. نیمی از روغن را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود 1 ساعت بگذارید تا بپزد.

2. نعنا، جعفری و 1 لیتر آب را به مواد اضافه کنید و 1 ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).

3. نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید.

4. بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از 20 ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.
طرز تهیه آش ریواس

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی