آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه آش رشته به روش خودم

آموزش طرز تهیه آش رشته به روش خودم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

نخود و لوبیای از قبل خیسانده شده و پخته شده از هر کدام نصف پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
عدس یک چهارم پیمانه
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری و مقداری هم برای تزئین
برنج آشی نصف پیمانه
رشته آش مقداری
آب گوشت یا عصاره مرغ
روغن به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز داغ درست میکنیم و یک عدد سیر راهم داخلش خرد میکنیم ویک قاشق نعناع خشک شده هم بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد مقداری آب به آن اضافه میکنیم و سبزی خرد شده و شسته شده را هم اضافه میکنیم، نخود و لوبیا و عدس راهم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه راهم اضافه میکنیم وآب گوشت یا عصاره مرغ را هم اضافه میکنیم( من یک عدد گوجه فرنگی هم داخل آش رنده میکنم تا رنگش بهتر شود)اجازه میدیم یکساعت بپزد و جا بیفتد در یه ربع آخر پخت به آن برنج و مقداری رشته آش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا آش جا بیفتد و در آخر دو الی سه قاشق ماست چکیده داخلش میریزیم و تزئین میکنیم.
دوستان من برای تزئین آش ماست چکیده رو توی قیف میریزیم و با ماسوره ی ساده کوچک طرحمو روی آش میکشم اگه ماسوره ی کوچیک نداشتین از کیسه فریزر هم میتونید استفاده کنید و گوششو سوراخ کنید و باهاش طرح بکشید بهتره اول طرحو نازکتر بکشید بعد وسطش رو با نعناع داغ و پیاز رنده شده و داغ شده که بهش زعفران اضافه شده و ماست رنگ شده با آب پودر لبو پر کنید و در آخر دوباره خطها رو پر رنگ کنید
طرز تهیه آش رشته به روش خودم

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی