آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه آش خشکبار ، غذای محلی همدان

آش خشکبار یکی از غذاهای محلی استان همدان است. در ادامه طرز تهیه این آش خوشمزه و مقوی را آموزش می دهیم ...

آش خشکبار یکی از غذاهای محلی استان همدان است. در ادامه طرز تهیه این آش خوشمزه و مقوی را آموزش می دهیم …

آش خشکبار
طرز تهیه آش خشکبار

مواد لازم:

سبزی آش یا سبزی تره کوهی نیم کیلو
عدس نصف پیمانه
نخود یک پیمانه
لوبیا یک پیمانه
گوشت با استخوان ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
برگه زردآلو نصف پیمانه
آلبالو خشکه نصف پیمانه
برگه هلو نصف پیمانه
آلوی ترش خشک نصف پیمانه
رشته آشی
نمک، فلفل، زردچوبه، به میزان
سرکه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
شیره انگور (سوغات ملایر) به اندازه
پیاز یا نعنا یا سیر داغ برای تزیین

طرز تهیه:

حبوبات را از شب قبل خیس می‌کنیم.

خشکبار را نیز قبل از پخت خیس می‌کنیم.

گوشت یا قلم را با حبوبات و پیاز و فلفل و زردچوبه در آب می‌پزیم.

در بیست دقیقه آخر خشکبار و سبزی را به آبگوشت اضافه کرده و بهم می‌زنیم.

اگر لعاب آش کم بود دو تا سه قاشق غذاخوری برنج اضافه می‌کنیم.

رشته آشی را نیز اضافه می‌کنیم.

در آخر سرکه را با شیره اضافه می‌کنیم.

اگر شیره موجود نبود بجای آن کمی شکر به سرکه اضافه می‌کنیم.

روی آش را با پیاز و نعنا و سیر داغ تزیین می‌کنیم.

نوش جان…

طرز تهیه انواع آش را اینجا بخوانید

طرز تهیه انواع غذای محلی را اینجا بخوانید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج 

www.7ganj.ir

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی