آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه پاناكوتاي انار ، دسر مخصوص شب یلدا + نكات مهم

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه پاناكوتاي انار را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين دسر بسيار ساده و در عين حال خوشمزه و شيك بوده و گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهايتان خواهد بود...

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه پاناكوتاي انار را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين دسر بسيار ساده و در عين حال خوشمزه و شيك بوده و گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهايتان خواهد بود…

پاناكوتاي انار

مواد لازم :

  • خامه صبحانه ………………………..4۰۰ گرم
  •  شیر …………………………………1 لیوان
  • پودر ژلاتین …………………………….2 قاشق غذاخوری
  • عسل …………………………………2 قاشق غذاخوری
  • ژله انار ………………………………..2 بسته
  • آب جوش…………………………….. 2 لیوان
  • دانه های انار………………………… 1 لیوان
  • چوب دارچین …………………………. 1 تکه کوچک

 طرز تهيه پاناكوتاي انار مناسب مجالس + نكات مهم/ www.7ganj.ir

طرز تهیه :

 

پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا ژلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).

خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا بپزد

چوب دارچین را نیز اضافه کنید

وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید

سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید

نكته: دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید.

لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

پاناكوتاي انار

برای تهیه ژله ابتدا 2 بسته پودر ژله انار را در 2 لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 2 لیوان آب سرد به ان اضافه نمایید

لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید

چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.

پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.

 

نکات مهم:

  • در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید
  • همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.
  • براي اينكه بتوانيد دسر را داخل قالب برگردانيد ميتوانيد در آغز كار كف و دیواره‌های قالب را با مقدار كمی روغن مایع چرب كنید. اگر میزان روغن برای چرب كردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال كاغذی پاك كنید. به اين ترتيب مشكلي در برگرداندن دسر نخواهيد داشت.
  • ميتوانيد به جاي چوب دارچين از یك چهارم قاشق چای‌خوری وانيل استفاده كنيد.

 

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی