آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه مرغ با طعم ليمو ، ساده و بسيار خوشمزه

در اين پست از 7گنج ، طرز تهيه مرغ به روشي بسيار خوشمزه و ساده را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...

در اين پست از 7گنج ، طرز تهيه مرغ به روشي بسيار خوشمزه و ساده را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…

ران مرغ با طعم ليمو
ران مرغ با طعم ليمو

مواد لازم

  • آب ليمو ¼ پیمانه
  • پوست رنده شده ليمو 1 قاشق سوپخوري
  • سير له شده،2 حبه
  • برگ تازه آويشن 3 قاشق چايخوري،ريز خردشده(در صورت استفاده از پودر آويشن 3/1 قاشق چايخوري كافيست)
  • جعفري تازه ،ريز خرد شده 2 قاشق چايخوري
  • ران مرغ 4 عدد،پوست نگرفته و با استخوان
  • نمك و فلفل تازه به ميزان لازم

طرز تهيه 

مرحله 1

در ظرفي كه بتوان درب آن را محكم بست(هوا به داخل آن كشيده نشود) تمامي مواد بجز ران مرغ ها را به خوبي مخلوط كرده و مخلوط را به صورت خمير در آوريد.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه كرده ،اطراف ران ها را كاملا به مواد آغشته كنيد،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا ران ها كاملاً مزه دار شود

مرحله 2

بعد از 2 ساعت ظرف را به مدت 20 دقيقه در هواي اتاق قرار دهيد.فر را در دماي 425 درجه فارنهايت(220 درجه سانتيگراد) گرم كنيد

مرحله 3

سيني فر يا ظرف مورد نظر را با اسپري به روغن آغشته كنيد.مرغ ها را از ظرف خارج كرده و برروي تخته چوبي آشپزخانه قرار دهيد و هر دو طرف مرغ ها را با نمك دريائي و فلفل مزه دار كنيد.ران ها را در ظرف یا سینی فرقرار دهید و در صورت تمايل روي هركدام از رانها روغن زيتون بريزيد.ظرف را به مدت 25-20 دقيقه بر روي سيني وسطي فر قرار دهيد

مرحله 4

ظرف را بعد از 20 دقيقه از فر خارج كرده و باقيمانده مواد را مجدداً به ران ها ماليده و 25-20 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد تا زمانيكه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج كرده و بعد از 5 دقيقه سرو كنيد.

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

منبع: مواد لازم

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی