آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهيه يك دسر خوشمزه مجلسي: كرم ژلاتينه پرتقالي

در ادامه طرز تهيه انواع دسر مجلسي ، این پست از هفت گنج ، طرز تهيه كرم ژلاتينه پرتقالي را آموزش می دهیم. این دسر بسیار شیک و خوشمزه بوده و در مدت كوتاهي تهيه مي شود. با ما همراه شوید …

در ادامه طرز تهيه انواع دسر مجلسي ، این پست از هفت گنج ، طرز تهيه كرم ژلاتينه پرتقالي را آموزش می دهیم. این دسر بسیار شیک و خوشمزه بوده و در مدت كوتاهي تهيه مي شود. با ما همراه شوید …

دسر كرم ژلاتينه پرتقالي
دسر كرم ژلاتينه پرتقالي

طرز تهيه كرم ژلاتينه پرتقال

مواد لازم: ( براي 3 نفر)

خامه: 1 بسته
آب پرتقال: 2 لیوان
ورق ژلاتین: 8 تا 10 عدد
شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

طرز تهيه :

ابتدا خامه را کمی هم بزنید.

سپس آب پرتقال را  کم کم به آن اضافه کرده ، شکر را نيز با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید.
ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
ليوان يا قالب مورد نظرتان را آماده كنيد و مواد را به داخل آن منتقل كرده و در يخچال بگذاريد تا فرم بگيرد.

روش تهيه كرم پرتقال بدون ژلاتين

مواد لازم:

شکر : 1 لیوان

رنده پوست پرتقال: 2 قاشق مرباخوري (اختياري)

نشاسته : 4 قاشق غذاخوري

آب پرتقال: 2 لیوان

طرز تهيه:

همه ی مواد را با هم مخلوط كرده و روی حرارت ملایم قرار دهيد و مدام هم بزنيد تا غلیظ شود.

دقت كنيد كه اجازه ندهيد كه كرم خيلي غليظ شود ، چون این کرم بعد از سرد شدن غلیظ تر میشود.

سپس در ظرف مورد نظر ريخته و در يخچال قرار دهيد تا كاملا سرد شود.

 

نكته:

درصورت دلخواه ميتوانيد ژله رنگین كمان و یا میوه هاي خرد شده دلخواه را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید.
به همين سادگي …
نوش جان …

 


تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی