آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه دسري خوشمزه و مقوي ( دسر خرما و گردو )

این دسر در عین حال که ساده تهیه میشه بسیار خوشمزه ست و به دلیل وجود خرما و گردو بسیار مغذیه پس میتونه گزینه خوبی برای بچه ها هم باشه...

این دسر در عین حال که ساده تهیه میشه بسیار خوشمزه ست و به دلیل وجود خرما و گردو بسیار مغذیه پس میتونه گزینه خوبی برای بچه ها هم باشه…

fo1405

مواد لازم:

بیسکوئیت پتی بور :1 بسته

کره :100 گرم

خامه ی صبحانه :100 گرم

گردو :100 گرم

دارچین : 1 قاشش چايخوري

خرما پوست کنده و هسته گرفته:12 عدد

پودر ژلاتین :1 قاشق چايخوري

آب سرد: 2 قاشق چايخوري

 

طرز تهیه:

*بیسکوئیتها را پودر می کنیم .

*کره را ذوب می کنیم.

*کره و بسکوئیتهای پودر شده را باهم مخلوط می کنیم .

* کیسه فریزرهای مربع شکل بریده و در داخل قالب مافین 12 تایی می گذاریم.

*کف قالب باقاشق از بیسکوئیتها می ریزیم و پرس میکنیم.

*نکته: برای هر قالب 2 قاشق غذاخوري سر خالی بیسکوئیت کافیست.

*سپس قالب را به مدت 20 دقیقه در یخچال می گذاریم تا ببندد.

*خامه و خرماها را باهم میکس میکنیم.

* دارچین و 50 گرم گردوی خرد شده به آن اضافه می کنیم.

* ژلاتین و آب سرد را مخلوط کرده به روش بن ماری ذوب می کنیم.و به ترکیب بالا اضافه میکنیم.

*مواد دسر آماده ست.

*قالب را از یخچال خارج کرده روی هر کدام از بیسکوئیتها مقداری از مخلوط خرما میریزیم.

* 50 گرم بقیه ی گردوها را پودر میکنیم .

*و روی مخلوط خامه خرما ریخته و قالب را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال می گذاریم تا مواد به خورد هم بروند .

*در نهایت دسر را دانه دانه از قالب خارج می کنیم و سرو می کنیم.

*نکته: این دسر هرچقدر بیشتر در یخچال بماند خوش طعم تر میشود.پس اگه میهمان داشتید از رو زقبل آنرا آماده کنید.

گردآوري : هفت گنج

منبع: بهار سايت

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی