آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

آموزش طرز تهيه سيب زميني شكم پر ( غذايي متفاوت و بي نظير)

اين سيب زميني هاي شكم پر خوشمزه را ميتوانيد به عنوان پيش غذا و يا به عنوان يك غذاي سبك تهيه و ميل كنيد. با ما همراه شويد ...

اين سيب زميني هاي شكم پر خوشمزه را ميتوانيد به عنوان پيش غذا و يا به عنوان يك غذاي سبك تهيه و ميل كنيد. با ما همراه شويد …

سيب زميني شكم پر
سيب زميني شكم پر

موادلازم :

۱۰۰ گرم هویج نگینی خرد شده
۸۰۰ گرم سیب زمینی
۱۰۰ گرم نان سفید یا باگت
۲۵۰ گرم بادمجان نگینی خرد شده
۲۵۰ گرم کدو سبز نگینی خرد شده
۱۰۰ گرم پیازخرد شده
۶۰ میلی لیتر روغن زیتون
۸۰ گرم خامه
۱۰ گرم قسمت سبزپیازچه خرد شده
۱۰ گرم جعفری ریز خرد شده
۱۰ گرم شوید ریز خرد شده
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد فلفل سبز ریز شده

طرز تهیه :

سیب زمینی را توی قابلمه با آب بریزید وروی حرارت گذاشته تا پخته شود ولی له نشود.

وقتی که سیب زمینی سرد شد، از طول سیب زمینی رابرش دهید و دو قسمت کنید و به آرامی توی سیب زمینی را خالی کرده و پوسته را کنار بگذاريد.

توی تابه روغن بریزید و روی حرات گذاشته و پیاز را تفت دهيد تا سبک شود

بادنجان ،کدو، هویج ، فلفل ، پیازچه را به ترتیب بریزید و یک تفت دهید تا سرخ شوند.

سپس مواد را از روی حرارت برداشته و سبزی خرد شده را با نمک و فلفل و کمی آب لیمو و سیب زمینی را به ترکیب تابه اضافه و مخلوط کنید.

خامه و تخم مرغ راهم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

توی پوسته سیب زمینی رابا این ترکیب پر کنید.

سپس ۳۰ دقیقه در فر باحرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت  قرار دهید.

نوش جان…

گردآوري شده توسط گروه هفت گنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی