خانه » سبك زندگي » نكات مهم آشپزي » فوت و فن های تهیه یک ماکارونی بی نظیر

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

سبك زندگي نكات مهم آشپزي

فوت و فن های تهیه یک ماکارونی بی نظیر

اگر ميخواهيد با راز و رمزهاي تهيه يك ماكاروني بي نظير آشنا شويد. با ما همراه شويد....

اگر میخواهید با راز و رمزهای تهیه یک ماکارونی بی نظیر آشنا شوید. با ما همراه شوید….

پاستا

ماکارونی یا پاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا رو میشه با سس های مختلف درست کرد. پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.
اگر واقعاً ماکارونی عالی می خواهید ، باید آنها را در یک قابلمه آب بپزید. قابلمه باید برای آب کافی جا داشته باشد اینقدر که رشته های ماکارونی موقع پختن آزادانه در آن بچرخند. این طوری دیگر به هم نمی چسبند”
خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هر از گاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.
در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.
به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.

گردآوری: گروه ۷ گنج

loading...
کانال تلگرام هفت گنج

۳ دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید