در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه نخود فرنگي پلو با گوشت و زرشك را به علاقمندان آموزش مي دهيم. اين پلو بسيار خوشمزه بوده و در عين حال به خاطر وجود گوشت و نخود فرنگي بسيار مقوي است و گزينه خوبي براي تقويت كودكان است. با ما همراه شويد …
مواد لازم ( براي 4 نفر )
برنج ………………………………………………..۴ پیمانه
نخود فرنگی ………………………………………..۱ پیمانه
شوید……………………………………………… ۱ پیمانه
زرشک ……………………………………………..۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ………………………………..۶۰۰ گرم
پیاز …………………………………………………۲ عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن ……………به میزان لازم
طرز تهیه
پیازها رو خرد کنید و به همراه گوشت خوب تفت بدید. وقتی که حسابی تفت خورد, زردچوبه و ادویه و فلفل اضافه کنید و روی گوشت آب سرد بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه.
وقتی گوشت پخت، نمک گوشت رو هم اندازه کنید و بذارید تا آب گوشت به خوردش بره و کم آب بشه.
برنج رو از قبل خیس کنید.
نخود فرنگی رو بپزید.
برنج رو به روش آبکش کنید و لایه لایه شوید و نخود فرنگی رو بریزید و برنج رو دم کنید.
زرشک رو برای ۵ دقیقه خیس کنید و بشویید و بعد با کمی روغن تفت بدید.
وقتی پلو دم کشید در ظرف مورد نظر بکشید و روی اون رو با زرشک تفت داده و گوشت پخته تزیین کنید و سرو کنید.
نکات
- میتونید پلو رو به روش کته هم آماده کنید.
- میتونید به پلو، کمی ادویه پلویی هم اضافه کنید تا خوش عطر تر بشه
- میتونید در زمان پخت گوشت به اون ۲ تا ۳ عدد برگ بو هم اضافه کنید تا بوی گوشت گرفته بشه!
- میتونید گوشت رو بعد از پخت لا به لای پلو بذارید تا با پلو دم بیاد.
نوش جان…
گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج
www.7ganj.ir
منبع: سرآشپز
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه