آموزش طرز تهیه یک صبحانه جذاب برای روز جمعه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
همانطور که همه میدانید و بارها در مقالات مختلف خواندهاید صبحانه مهمترین وعده غذایی در طول روز است. از طرف دیگر جمعه روزی است که همه افراد خانواده دور هم جمع هستند و این یک فرصت مناسب است برای اینکه یک صبحانه متنوع و عالی را در کنار خانواده میل کنید و از همنشینی با آنها سر یک سفره هیجان انگیز از صبحانه روز جمعه خود لذت ببرید.
معمولا از هرکسی که بپرسید برای صبحانه چه چیزی را دوست دارند میل کنند املت یا نیمرو را انتخاب میکنند به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم برای صبحانه روز جمعه نوعی املت جدید به اسم املت لقمهای را به شما آموزش دهیم تا صبح جمعه خود را با یک وعده خوشمزه شروع کنید.
مواد لازم:
۴۵۰ گرم ژامبون گوشت ۹۰٪ یا گوشت چرخ کرده
۱۰ عدد تخم مرغ
۱ قوطی کنسرو لوبیا
۱ عدد فلفل دلمهای
۱ قاشق غذا خوری روغن
۳۰۰ گرم پنیر چدار
۱۰ عدد نان پیتا یا تافتون
یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و روغن را درون آن بریزید.
ژامبونها را درون روغن بریزید و اجازه دهید تا آنها کمی قهوهای رنگ شوند سپس آنها را از تابه خارج کنید و درون یک ظرف قراردهید.
فلفل دلمهایها را نگینی خرد کنید. تخم مرغها را درون یک کاسه بشکنید و آن را خوب هم بزنید سپس فلفل دلمهایهایی که نگینی خرد کردهاید را به آن اضافه کنید.
ترکیب تخم مرغ و فلفل دلمهای را درون تابه بریزید تا تخم مرغها کاملا بپزند و شل نباشند.
لوبیاها را درون یک کاسه بریزید و با گوشتکوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را درون یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نانها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.
سپس لقمهها را درون تابه قرار دهید تا کمی سرخ شوند یا حتی میتوانید آنها را درون فر قرار دهید.
در مرحله آخر این لقمههای خوشمزه را به ظرف سروتان انتقال دهید و آن را تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه