آموزش طرز تهیه گراتن گل_کلم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گل کلم …………………….. نصف یک گل کلم متوسط
کلم بروکلی ………………… یک شاخه ی متوسط
.
مواد لازم سس گراتن:
شیر …………………………. 1 لیوان
ماست ………………………. 1 لیوان
روغن زیتون ……………….. 1 فنجان
تخم مرغ …………………… 3 عدد
جعفری تازه ………………… 1 فنجان(خرد شده)
آرد ………………………….. 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ………………. 1 قاشق چای خوری
نمک ……………………….. به مقدار لازم
فلفل سیاه …………………. به مقدار دلخواه
.
مواد لازم روی گراتن:
پنیر چدار …………………… 1 لیوان(رنده شده)
طرز تهیه
گل کلم و کلم بروکلی را بخارپز می کنیم( و یا با مقدار کمی آب می پزیم ) تا کمی نرم شود اما له نشود. سبزیجات پخته را در آبکشی می ریزیم تا کمی خنک شود. در ظرف مناسبی، شیر ، ماست ، روغن_زیتون ، تخم_مرغ ، جعفری تازه ی ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را به خوبی با هم مخلوط می کنیم سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. گل های کلم بروکلی و گل کلم را جدا کرده و به مخلوط سس اضافه می کنیم و به آرامی و با دقت، همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم طوری که تمام کلم ها کاملا به سس آغشته شود. مخلوط را در قالب مورد نظر که داخل آن را کاملا چرب کرده ایم، می ریزیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا گراتن بپزد و روی آن طلایی شود سپس از فر خارج کرده و پنیر چدار (یا هر پنیر کشدار دیگر) رنده شده را، روی تمام سطح گراتن می ریزیم و دوباره در فر قرار می دهیم تا زمانی که پنیر ذوب شده و کمی طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه استراحت کند سپس سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه