آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه یاغ مانتیسی(مانتی روغنی)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه یاغ مانتیسی(مانتی روغنی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیوان شیر
3/4 مخمر تر(هر پاكت 42 گرم كه اين مقدارمعادل 10 گرم مخمر خشک فوری ميشه)
1 قاشق مرباخوری شکر
4 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری نمک
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
3 قاشق غذاخوری ماست
مواد داخل مانتی:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پياز متوسط
نمك، پول بيبر(فلفل قرمز پرك شده)،فلفل سياه

طرز تهیه

مواد خمیر را ورز بدین(آرد را تا حدی بریزین که خمیر به دست نچسبد و خمیر نرمی به ذست بیاد) و 15 دقیقه استراحت بدین.
پیاز را خیلی ریز خرد کنین گوشت و ادویه ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنین.
خمیر را باز کنین خیلی نازک نشه. با لیوان کوچک قالب بزنین . وسط خمیر اندازه 1 قاشق چایخوری از مواد گوشت بزارین و مثل بقچه ببندین.
در روغن داغ سرخ کنین و روی مانتی ماست سیر دار و رب(در روغن سرخ شده)ریخته سرو کنین.
طرز تهیه یاغ مانتیسی(مانتی روغنی)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی