آموزش طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 1نفر
آرد 110 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
گردو خرد شده 1/2 فنجان
کره آب شده 115 گرم
تخم مرغ (سفیده) 2 عدد
شکر 225 گرم
توت فرنگی (ورقه شده) 2 فنجان
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
خامه (پر چرب) 235 گرم
نعنا برای تزیین به مقدار لازم
توت فرنگی (برای تزئین) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
2-آرد، شکر قهوه ای، گردو و کره آب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.
3-سپس مواد را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. در این حین ۲ تا ۳ بار مواد را هم بزنید.
۱/۳-4 از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید.
5-وقتی مواد خنک شد، ۲/۳ آن را در ظرف ۲۲ در ۲۲ سانتیمتری ریخته و به ته ظرف فشار دهید تا لایه زیری شکل بگیرد.
6-سفیده تخم مرغ، شکر، توت فرنگی و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بزنید تا مخلوط نرم شود.
7-در یک کاسه دیگر، خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
8-حال مخلوط را روی لایه زیری در ظرف که از قبل آماده کرده بودید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس لایه دوم را روی مواد بریزید و پخش کنید.
9-روی ظرف را پوشانده و به مدت ۶ ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه