آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 1نفر

آرد 110 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
گردو خرد شده 1/2 فنجان
کره آب شده 115 گرم
تخم مرغ (سفیده) 2 عدد
شکر 225 گرم
توت فرنگی (ورقه شده) 2 فنجان
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
خامه‏ (پر چرب) 235 گرم
نعنا برای تزیین به مقدار لازم
توت فرنگی (برای تزئین) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

2-آرد، شکر قهوه ای، گردو و کره آب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.

3-سپس مواد را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. در این حین ۲ تا ۳ بار مواد را هم بزنید.

۱/۳-4 از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید.

5-وقتی مواد خنک شد، ۲/۳ آن را در ظرف ۲۲ در ۲۲ سانتیمتری ریخته و به ته ظرف فشار دهید تا لایه زیری شکل بگیرد.

6-سفیده تخم مرغ، شکر، توت فرنگی و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بزنید تا مخلوط نرم شود.

7-در یک کاسه دیگر، خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.

8-حال مخلوط را روی لایه زیری در ظرف که از قبل آماده کرده بودید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس لایه دوم را روی مواد بریزید و پخش کنید.

9-روی ظرف را پوشانده و به مدت ۶ ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.
طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی