آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پیانو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پیانو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

26 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
برای محلبی:
8 لیوان شیر
1.5 لیوان شکر
1 استکان پر آرد (استکان کمر باریک ترک حدود 50 ‌الی 60 گرم)
1 استکان نشاسته (حدود 40 گرم ، نشاسته ذرت یا گندم)
2 پاکت وانیل شکری (10 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
100 گرم کره

برای روی کیک:
1 لیوان شیر سرد
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
پودر کاکائو

طرز تهیه

ابتدا مثل عکس بیسکوییت ها را داخل قالب کمربندی بچینید. یک ردیف بیسکوییت لیدی فینگر را که در شیر زده و بیرون آورده اید بچینید(یک لحظه در شیر بزنید و بیرون آورید). سپس بیسکوییت های کاکائویی را در شیر بزنید و بیرون آورید و مثل عکس داخل قالب بچینید. یک ردیف لیدی فینگر و یک ردیف بیسکوییت کاکائویی را کنار هم طوری بچینید که لابه لای بیسکوییت ها جای خالی نماند و قالب را پر کنید. در قسمتهای کناری قالب که بیسکوییت کامل جا نمیشود بیسکوییت های بریده شده را بذارید. بعد از اینکه کار چیدن بیسکوییت تمام شد محلبی را آماده کنید. برای محلبی تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتیکه که به نقطه جوش برسد مدام هم زده بپزید. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد یک دو دقیقه دیگر بپزید و اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. با کمک ملاقه ابتدا قسمتهای خالی وسط بیسکوییت را با محلبی پر کنید و محلبی را در تمام قسمتها پخش کنید. تا وقتیکه به دمای اتاق برسد صبر کنید سرد شود و پودر کرم شانتی را که با شیر هم زدید و فرم گرفته را روی محلبی بریزید و صاف کنید.(میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) حداقل 3_2 ساعت در یخچال بذارید سرد شود. کاغذ ها را به شکل نواری ببرید و با فاصله روی کیک بذارید و پودر کاکائو را با الک روی کیک بپاشید. کاغذها را با دقت بردارید و برش زده سرو کنید. از حالا نوش جان کسانیکه امتحان میکنند
طرز تهیه کیک پیانو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی