آموزش طرز تهیه کیک پنیری با سس کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده : ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱ و نیم پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد : ۲ پیمانه و ۱/۴ پیمانه
وانیل : نوک چاقو
نمک : ۱ پنس
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- ابتدا کره با پنیر خامه ای با همزن بزنید. بعد شکر را اضافه می کنیم. دوباره می زنیم تا یکدست بشه. تخم مرغ را دونه دونه اضافه می کنیم. هر تخم مرغ را حدود ۳۰ ثانیه می زنیم. با آخرین تخم مرغ، وانیل رو هم می ریزیم. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده. در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم. خیلی کم با همزن می زنیم در حدی که مخلوط بشه.
۲- داخل قالب رو روغن جدا کننده می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته. در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ قرار می دهیم.
طرز تهیه سس دولسه دلچه کاراملی برای ریختن روی کیک
برای درست کردن این سس خوشمزه، یک بسته قوطی شیر عسلی را بردارید داخل آب جوش بندازید. حدود ۴ تا ۵ ساعت بمونه. قوطی را از پهلو بزارید. حرارت باعث تغییر رنگ این مایع میشه. بزارید حتما حتما خنک بشه. بعد درشو باز کنید روی انواع کیک و بیسکویت می تونید بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه