آموزش طرز تهیه خورشت هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گوشت ماهیچه: ۳۰۰ گرم (میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید)
پیاز خرد شده: ۱ لیوان
هویج خلال شده: ۵ لیوان
آلوی خشک: ۲۵۰ گرم
روغن آفتابگردان: ۳ قاشق غذاخور
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ساییده به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه: به میزان دلخواه.
طرز تهیه
برای تهیه این خورشت ساده، ابتدا باید هویج ها را رنده کرده تا حالت کبریتی پیدا کند. هویج ها را کمی در روغن تفت دهید و به آن نمک اضافه کنید. پس از این مرحله، مرغ یا گوشت را با آب و پیاز تفت دهید و در انتها، رب گوجه فرنگی تازه به آن اضافه کنید. میتوانید برای آنکه طعم و عطر بهتری را حس کنید، زعفران هم به آن اضافه نمایید. در پایان کار، آلو را به مرغ یا گوشت خود اضافه کرده و بگذارید تا کامل بپزد. در پایان آب لیمو ترش را به هویج اضافه میکنند تا طعم شیرین نداشته باشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه