آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پنیر خامه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پنیر خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 2 پیمانه
کره 100 گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
شکر دانه ریز 1/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آبلیمو تازه 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا پنیر و کره و تخم مرغ ها رو یک ساعت قبل از آماده کردن کیک بیرون از یخچال قرار داده تا هم دما با محیط شود و آرد و بکینگ پودر رامخلوط کرده ۳ بار الک میکنیم کنار میگذاریم

2-کره و پنیر رو با همزن برقی هم میزنیم که مخلوط و یکدست شودسپس شکر رو اضافه کرده و با دور تند همزن هم میزنیم که مایه سفید رنگ شود.کمی زمان میبره پس صبور باشید.

3-تخم مرغ ها رو یکی یکی افزوده و هر کدام رو که اضافه کردیم ۱ تا ۲ دقیقه با همزن میزنیم و سپس وانیل و آبلیمو اضافه میکنیم

4-آرد را در ۳ مرحله اضافه کرده و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم

5-مایه کیک رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم

سایر نکات

پی نوشت1:من همیشه کیکهامو درون قابلمه روی. گاز درست میکنم بدین ترتیب ک کف قابلمه چدن رو چرب میکنم مایه کیک رو درون قابلمه ریخته و اگر درب قابلمه سوپاپ داشته باشه سوپاپ رو با دستمال کاغذی گرفته و درب رو گذاشته و قابلمه را روی حرارت پایین مثل حرارت برای دم کردن برنج قرار میدم و بعد از 40 دقیقه با خلال دندان کیک رو چک میکنم که پخته یا نه.
پی نوشت 2:هم زدن پنیر خامه ای و کره و تخم مرغها تاثیر مطلوبی در کیفیت کیک داره پس این مواد رو خوب با همزن بزنید.
طرز تهیه کیک پنیر خامه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی