آموزش طرز تهیه کیک موزی و گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ …………………… 3 عدد
موز …………………………. 1 عدد(بزرگ)
شکر ………………………… 1 لیوان
مغز گردو …………………… 1 لیوان(خرد شده)
ماست ………………………. سه چهارم لیوان
روغن مایع …………………. نصف لیوان
پودر دارچین ………………. 1 قاشق مرباخوری
آرد گندم کامل …………….. 3 لیوان
بیکینگ پودر ………………. 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم روی کیک:
موز …………………………. 1 عدد
طرز تهیه
تخم_مرغ ها را در ظرف مناسبی ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم و به وسیله ی همزن برقی به خوبی می زنیم. روغن مایع و ماست را اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را با همزن برقی می زنیم. موز را له کرده و به مخلوط اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . مخلوط آرد ، پودر دارچین و بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و به وسیله ی لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط شود. در آخر مغز گردو ی خرد شده را اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم.خمیر را درون قالب کیک صبحانه یا قالب معمولی که داخل آن را چرب کرده ایم می ریزیم. موز را از طول برش زده و روی خمیر قرار می دهیم. قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک خنک شود سپس کیک از قالب خارج کرده، برش می زنیم و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: بهتر است تمام مواد مورد استفاده در این کیک، هم دما با اتاق باشد.
شیرینانه ی 2: به دلیل استفاده از موز، کیک بافتی مرطوب دارد.
شیرینانه ی 3: با توجه به این که موز شیرین است، می توانیم از مقدار کم تری شکر استفاده کنیم.
شیرینانه ی 4: به جای آرد گندم کامل، می توانیم از آرد نرمال شیرینی پزی استفاده کنیم.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه