آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ژله رز سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ژله رز سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سیب ۳ عدد
آبلیمو ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
ژله آلوئه ورا بستگی به قالب داره من از ۱ بسته استفاده کردم
ژله رنگی( انگور) ۱ بسته

طرز تهیه

اول سیبهارو خوب میشوریم بعد وسطش رو خالی میکنیم( ابزار مخصوص داره) ولی با چاقو هم میشه اینکارو کرد، بعد با رنده آلمانی برشهای نازکی ازش میزنیم هر چی برشهاتون نازکتر باشه گلهاتون قشنگ تر در میاد! بعد برشها رو از وسط با چاقونصف میکنیم.
حالا شربت رو درست میکنیم.به این صورت که آبلیمو و شکر و آب رو مخلوط میکنیم و میذاریم بجوشه.
بعد از روی حرارت برمیداریم و سیبها رو میریزیم داخلش و میذاریم بمونه تا خنک بشه. حدود ۴۵ دقیقه، اگه زود بردارین موقع پیچیدن سیبها میشکنن.
وقتی سیب ها خنک شد اونها رو به شکل گل رز میپیچیم.چون ورقه های سیب نرم و منعطف شدن و چسبنده هم هستند خیلی راحت میشه گل رو پیچید. اولین ورق رو کمی بالاتر از بقیه بگیرین که مرکز گل برجسته تر باشه. اینطوری گل زیباتر به نظر میرسه.
وقتی میخوایم گل رو درون ژله برعکس بذاریم بازم ممکنه باز بشه .یه کم ژله آلوده ورا رو با قاشق قطره قطره روی گل رز بریزین تا به لایه ها نفوذ کنه و بذارین تو یخچال. ژله بیرنگ ما بسته میشه و گل رزمون دیگه باز نمیشه.
( اگر میخواین گل رزتون رنگی باشه به شربتتون چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنین ، بعد سیب ها رو داخلش بریزین)ژله آلووا رو درست میکنیم، قالبمون رو چرب میکنیم وکمی آلوورا توش میریزیم ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه، بعد از نیم بند شدن گلها رو توش میچینیم وبقیه آلوورا رو با قاشق روش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا یکی دو ساعت خودشو بگیره بعد ژله رنگی رو درست میکنیم که من از ژله انگور استفاده کردم بعد از خنک شدن ژله رنگی آن را روی الوورا که که بسته شده میریزیم ومیذاریم تو یخچال تا کامل خودشو بگیره بعد از قالب خارج میکنیم
طرز تهیه ژله رز سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی