آموزش طرز تهیه کیک مرمر شکلاتی کاراملی با نمک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای: 16 نفر
آماده در: 1 ساعت و 30 دقیقه
برای کیک اسفنجی:
- 175 گرم Stork tub (نام محصولی که شاید در ایران نباشه، برای آیسینگ استفاده میشه و نداشتین فک کنم بجاش میتونین از کره استفاده کنین)
- 175 گرم پودر شکر
- 3 عدد تخم مرغ متوسط
- 175 گرم آردی که خودش پف میکنه(بکینگ پودر و نمک داره)،
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر الک شده
- 55 گرم شکلاتی که شیری یا سفید نباشه، ذوب شده
- 55 گرم شکلات سفید ذوب شده.
برای آیسینگ کاراملی با نمک:
- 250 گرم شکر قهوه ای روشن نرم(نوعی شکره برای درست کردن کیک های میوه ای و پودینگ ها)
- 150 میلی لیتر خامه پرچرب
- 140 گرم Stork tub
- نصف قاشق چایخوری نمک
برای گاناش:
- 200 گرم شکلاتی که شیری یا سفید نباشه
- 200 میلی لیتر خامه پرچرب
- پودر کاکائو
- شکلات های خرد شده
- کریستال های نمک دریا
طرز تهیه
تمام مواد کیک رو جز شکلات با قاشق چوبی هم بزنین 2-3 دقیقه. مواد رو دو قسمت کنین و به یک قسمت شکلات قهوه ای و دیگری شکلات سفید اضافه کنین. درون ظرف فر 20 سانتی که روغن کاری کردین و کاغذ گذاشتین، به صورت تصادفی یه قاشق از مواد قهوه ای و یه قاشق از مواد سفید بزارین و اینجوری ادامه بدین، و با چاقو هر شکلی دوس دارین بهش بدین. در فر 170 درجه که قبلا روشن کردین در طبقه وسط، 50-60 دقیقه بپزین.برای آیسینگ، شکر و خامه و نمک رو در تابه ای بزارین، بدون اینکه هم بزنین، گرما بدین تا شکر حل شه و بمدت 4-5 دقیقه حباب دربیاد ازش. بزارین 10 دقیقه سرد شه، آخر از همه Stork رو اضافه کنین و بزارین یخچال تا ببنده.برای گاناش، خامه پرچرب و شکلات رو ذوب کنین باهم و بزارین سرد بشه. کیک وسطش نصف آیسینگ رو بزارین و روشو گاناش بکشین و بقیه گاناش رو بزارین یخچال تا سفت تر بشه. در آخر با آیسینگ و گاناشی که هر دو سفتتر شدن، ترافل(توپهای کوچک)درس کنین و داخل کریستالهای نمک یا شکلاتهای خرد شده یا پودر کاکائو یا پودر پسته، نارگیل، گردو یا هر چیزی که دوست داشتید، رول کنین و بزارین روی کیک.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه