آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک مالاگا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک مالاگا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک شکلاتی:
4 تخم مرغ
4 استکان قهوه خوری شکر
1 استکان قهوه خوری آب گرم
1 لیوان آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
5 گرم بکینگ پودر

مواد لازم دیگه:
1 بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری یا پودر کرم شانتی یا خامه قنادی یا هر کرم دیگه
موز
فندق خرد شده
مقداری شیر

برای گاناش شکلاتی:
200 میلی لیتر خامه
200 گرم شکلات تکه تکه شده

طرز تهیه

برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
بعد از سرد شدن، به حدود 24 قسمت تقسیم کنین و هر کدومو با کمی شیر سرد خیس کنید و روشون کرم یا خامه بزارین و موز بزارین.و روشونو با گاناش شکلاتی بپوشونین وبا فندق یا گردو اطرافشو تزیین کنید و بزارین یخچال. بعد با شکلات آب شده، تزیین کنید.
برای گاناش، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و 5 دقیقه صبر کنید بعد شروع کنین به هم زدن
طرز تهیه کیک مالاگا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی