آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شیفون موکا شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شیفون موکا شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ : ۳ عدد
آرد : ۱ لیوان
شکر : ۱ لیوان سرخالی
پودر قهوه : ۱ ق غ پر
پودر کاکائو : ۳ ق غ
پودر نسکافه : ۱ ق م
آب جوش : ۱/۲ لیوان
نمک : ۱ پنس
وانیل : کمی
روغن مایع : ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر : ۲ ق چ

طرز تهیه

ابتدا کاکائو و نسکافه و پودر قهوه رو با آب جوش مخلوط کنید و بزارید کنار تا خنک شه. بعد زرده و سفیده رو جدا کنید. سه الی چهار ق از شکر رو به سفیده اضافه کنید تا فرم بگیره، بزارید داخل یخچال .
بعد باقی شکر رو با زرده ها و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه بعد کاکائو و نسکافه ای که با آب جوش مخلوط کردیم رو اضافه کنید ، بعد روغن مایع رو بریزید و هم بزنید .
بعد آرد و بکینگ پودر و نمک رو که از قبل الک کردید بهش کم کم اضافه کنید و در آخر سفیده رو در حد مخلوط شدن اضافه کنید ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه (بستگی به دمای فرتون داره) بپزید.
من داخل قالب گرد ۱۶.۵سانت با ارتفاع ۱۰
بعد وقتی از فر درآوردم ، گذاشتم خنک شد و سه لایه برش زدم و هر لایه رو با شیر نسکافه خنک مرطوب کردم ، سپس۲۰۰گرم خامه صبحانه رو گرم کردم و۱۵۰ گرم شکلات تلخ یا شیری بهش زدم تا کامل باز بشه بعد نصف لیوان شیر نسکافه خنک بهش اضافه کردم و خوب هم زدم ، بعد یه ق م پر ژلاتین بن ماری شده و خنک شده رو بهش اضافه کردم و با همزن خوب مخلوط کردم.
من داخل قالب کیکم سلفون کشیدم و اول یه لایه کیک مرطوب شده گذاشتم بعد مواد چیز کیک باز دوباره لایه کیک و مواد والی آخر ، سپس داخل یخچال به مدت ۶ تا۷ ساعت گذاشتم
بعد داخل ظرف مورد نظر قالبمو برگردوندم و دورشو با کرم شکلاتی پوشش دادم و تزیین کردم. ‌‌
کرم شکلاتی
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۲۰۰ گرم شکلات
کرم فیل وانیلی ۲ ق غ
ابتدا خامه صبحانه رو ‌کمی گرم کنید بعد بهش شکلات رو اضافه کنید
بعد بزارید داخل یخچال ( ۱ساعت)
سپس با همزن بزنید ، بعد کرم فیل و بهش اضافه کنید تا خوب فرم بگیره.
طرز تهیه کیک شیفون موکا شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی