آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی کرم دومنته

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی کرم دومنته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 48نفر

شکلات تلخ 312 گرم
کره 1/2 پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده 85 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
آرد کامل 2/3 پیمانه
جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
کرم‌ دومُنته به مقدار لازم
شکلات تلخ ( گاناش ) به مقدار لازم

مواد لازم کرم‌ دومُنته

پنیر خامه ای نرم شده 85 گرم
کره 1/2 پیمانه
پودر قند 3 پیمانه
شیر 2 قاشق غذا خوری
عصاره نعنا 1/2 قاشق چای خوری
رنگ غذا (سبز ، چند قطره) به مقدار لازم
شیر 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-در یک شیر جوش متوسط، ¾ پیمانه شکلات تلخ را روی حرارت کم ذوب کنید. کره و شکلات تخته‌ای را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارات بردارید و کنار بگذارید.

2-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک ظرف مستطیلی فویل بگذارید و روی آن را چرب کنید.

3-شکر را به مخلوط شکلات سرد شده اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. در آخر وانیل را اضافه کنید.

4-در یک کاسه کوچک، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید.

5-باقی مانده شکلات تلخ را اضافه کنید و داخل ظرفی که فویل گذاشته اید، بریزید.

6-حدود ۳۰ دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. روی کیک کرم‌دومُنته و گاناش شکلات بمالید و دست کم یک ساعت در یخچال قرار دهید.

7-برای گاناش شکلات به نصف پیمانه خامه فرم گرفته و ۳۱۲ گرم شکلات تلخ نیاز دارید. ابتدا، داخل شیرجوش خامه را بجوشانید. از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را اضافه کنید و ۵ دقیقه هم بزنید تا نرم شود.

8-: طرز تهیه کرم‌دومُنته

9-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. یک پیمانه پودر قند، عصاره نعنا، شیر و رنگ غذای سبز را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، یک قاشق چایخوری شیر دیگر را اضافه کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی کرم دومنته

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی