آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با سس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
4 تخم مرغ در دمای اتاق – 1 استکان شکر – 1 استکان روغن مایع(میتونین بجاش از کره هم استفاده کنین،ولی باید آبش کنین و بعد سرد بشه) – وانیل – 10 گرم پکینگ پودر – 3 قاشق غذاخوری پودر بادام، فندق یا گردو – 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو – 1 لیوان آرد
برای سس شکلاتی: 1 پاکت خامه – 100 گرم شکلات شیری یا تلخ
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو 7-8 دقیقه بزنین تا خوب پفی شه، سپس روغن مایع و وانیل رو اضافه کنین و بزنین. مواد خشک رو باهم الک کنین و اضافه کنین، با لیسک زیرو رو کنین مخلوط رو. در آخر اگه پودر بادام، فندق یا گردو رو اضافه کنین و خیلی کم مخلوط کنین. کیک رو در قالبتون که روغن مالیدین بریزین و در فر که قبلا در 170 درجه گذاشتین حدود 30-45 دقیقه بپزین.(در فر رو در 25 دقیقه اول باز نکنین). با خلال دندان تست کنید، اگه تمیز دراومد پخته. کیک رو دربیارین تا کمی سرد شه.برای سس به صورت بن ماری شکلات و خامه رو آب کنین و بزارین ولرم شه.وقتی هردو ولرم هستن، سس رو روی کیک بریزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه