آموزش طرز تهیه کیک سیب با سس خامه ای گرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک : 6 قاشق غذاخوری(85 گرم)کره بدون نمک,در دمای اتاق – 3/4 پیمانه(150 گرم)پودر شکر – 1 عدد تخم مرغ بزرگ – 1 و 1/2 پیمانه(225 گرم) آرد – 2 قاشق چایخوری(6 گرم)پکینگ پودر – 1/4 قاشق چایخوری نمک kosher که نام یه محصول هستش، نداشتین از نمک معمولی استفاده کنین – 1/4 قاشق چایخوری جوز رنده شده – 1/2 پیمانه شیر و یا خامه کم چرب – 2تا3 سیب – دارچین شکری(1 قاشق غذاخوری شکر رو با 1/4 قاشق چایخوری دارچین قاطی کنین) – پودر شکر برای روش
برای سس خامه ای گرم : 2 پیمانه خامه پرچرب – 1/2 پیمانه(100 گرم) پودر شکر – 8 قاشق غذاخوری(115 گرم)کره بدون نمک
طرز تهیه
✏فر رو در 180 درجه بزارین، یک ظرف دایره 9 اینچی رو روغن کاری کنین، کره، شکر و تخم مرغ روخوب با همزن هم بزنین تا پفی بشه، در کاسه ای دیگر آرد، پکینگ پودر، نمک و جوز رو قاطی کنین. به نوبت، مواد خشک و شیر رو به ماده ی پفی اضافه کنین و فولد کنین، زیاد قاطی نکنین، سیب هارو خیلی نازک ببرین، کیک رو توی ظرف بریزین و صاف کنین با اسپاتولا و مثل شکل سیبهارو روش بزارین، روش دارچین شکری رو بپاشین، 35-40 دقیقه بپزین. یا تا وقتی که تستر کیک رو وسط کیک میزنین، تمیز بیرون بیاد.اگه خواستین، روش پودر شکر بپاشین. ✏برای سس، خامه، شکر و کره رو روی شعله بزارین و قاطی کنین تا بجوشه بعد خیلی زود شعلرو کم کنید و بزارین آروم آروم غلیظ بشه(5-8 دقیقه). وقتی کیک گرمه، روش سس گرم بریزین. تشکر از سایت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه