آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک ردولوت یا قرمز مخملی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک ردولوت یا قرمز مخملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

کره پاستوریزه ۱۱۰ گرم یا نصف پیمانه
شکر ۳۰۰ گرم یا ۱/۵پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
پودرکاکائو رنگ روشن ۱ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
رنگ قرمز خوراکی ترجیحا ژله ای ۱ قاشق غذاخوری
باتر میلک ۱ پیمانه
آرد سفید ۲/۵ پیمانه یا ۲۵۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا کف دو قالب بیست سانتی هم اندازه گرد رو با کره چرب کنید و کاغذ روغنی کف قالبها بذارید و دیواره قالبها رو هم با کره چرب کنید و فر رو هم با درجه ۱۷۵ روشن کنید.
کره و تخم مرغها رو از قبل از یخچال خارج کنید و بذارید کره به دمای محیط برسد،وقتی کره به دمای محیط رسید آنرا داخل کاسه ای یکی دو دقیقه با همزن میزنیم تا نرم شود سپس شکر را به کره اضافه کرده و دوباره دو الی سه دقیقه با همزن میزنیم تا رنگش روشن شود،حالا تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن میزنیم تا مواد مخلوط شوند وانیل را هم همزمان با تخم مرغها اضافه میکنیم و دوباره کمی با همزن میزنیم.
در ظرفی جداگانه آرد سفید و پودرکاکائو و نمک را مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
داخل یک کاسه باتر میلک و رنگ خوراکی را مخلوط میکنیم.
(برای بدست آوردن باترمیلک به یک لیوان شیر یک قاشق سرکه سفید اضافه کنید و اجازه دهید ده دقیقه بماند)بعد با رنگ قرمز مخلوط کنید.
حالا مواد خشک که شامل آرد و پودرکاکائو و نمک بود را به مخلوط کره اضافه کرده و سپس باترمیلک مخلوط شده با رنگ را اضافه میکنیم و با همزن کمی میزنیم تا همه ی مواد مخلوط شوند.
در یک ظرف دیگر یک قاشق چایخوری جوش شیرین میریزیم و به آن یک قاشق چایخوری سرکه سفید اضافه میکنیم تا شروع به تشکیل گاز کند و حباب تشکیل دهد در این لحظه این مخلوط رو به مایه کیکمون اضافه میکنیم و با لیسک همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم و سریع توی دوتا قالب هم اندازه میریزیم و داخل فری که از قبل با ۱۷۵ درجه گرم شده بمدت نیم ساعت میذاریم تا بپزه،برای اینکه بفهمید کیک پخته یانه بعد از نیم ساعت با خلال دندان تست کنید اگه به خلال دندان نچسبید یعنی پخته ،کیک رو بعد از پخت از فر دربیارید و بذارید خنک بشه بعد از قالب دربیارید و با یک الگوی کاغذی قلب کیک خنک شده رو به شکل قلب برش دهید.
برای کرم مابین کیک هم بهتره از کرم پنیری استفاده کنید
طرز تهیه کیک ردولوت یا قرمز مخملی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی