آموزش طرز تهیه کیک دبل شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آرد سفید 2 پیمانه
پودر کاکائو مرغوب 1/2 پیمانه
پودر شکر یا شکر ریز 1.5 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
آب جوش 1/2 پیمانه
پودر نسکافه 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2.5 قاشق چای خوری
جوش شیرین 12 قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا آرد+بکینگ پودر+جوش شیرین+نمک را یک دور الک کرده،سپس با نسکافه،شکر و وانیل ترکیب میکنیم.
2-مخلوط آرد را درون کاسه ی عمیقی میریزیم و وسط آن را گود میکنیم.
3-به ترتیب شیر+روغن و سپس تخم مرغها را درون گودی ریخته و با دور متوسط شروع به همزدن میکنیم تا مواد بخوبی ترکیب شده و یکدست شود(حدود یک دقیقه کافیست).
4-سپس آب جوش را افزوده و مواد را بخوبی میزنیم تا یکدست شود (حدود دو دقیقه)
5-مواد را درون قالب سایز ۲۳ دیواره بلند،میان تهی ۲۵ یا مستطیل ۳۰×۸ ریخته و درون فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
6-مدت پخت با توجه به نوع فر متغیر میباشد.بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک میکنیم.اگر نپخته بود ده دقیقه دیگر زمان میدهیم سپس از فر بیرون می آوریم.
7-بعد از خنک شدن با گاناش شکلاتی کاور میکنیم،تا اصالت واژه ی دبل شکلات حفظ شود.
سایر نکات
چون تمام مواد با هم ترکیب شده و سپس زده میشوند سریع تر از سایر کیک ها آماده میشود.
بدلیل وجود جوش شیرین پف کیک مقبول و بیشتر از سایر کیک ها خواهد بود.
این دسته از کیکها را بهتر است فقط با شکلات یا خامه کاور و از برش دادن و فیلینگ گذاری صرف نظر کنیم
اگر کسی به جوش شیرین حساسیت دارد و یا منع دارویی میباشد امتحان کردن این کیک پیشنهاد خوبی نیست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه