آموزش طرز تهیه کیک خیس چایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان چای (چای دم کشیده )
1 لیوان روغن مایع
1 و 1/2لیوان شکر
3عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری دارچین (من نصف قاشق ریختم ) طبق ذائقه خودتان بریزید
1پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1پاکت بکینگ پودر (10 گرم)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 و 1/2 لیوان آرد
طرز تهیه
ابتدا شکر و روغن مایع را مخلوط کنید تا زمانیکه شکر حل شود هم بزنید بعد یک لیوان چای اضافه کنید و خوب هم بزنید یک لیوان از این سس(مایه آماده شده) را بردارید و کنار بذارید بعد از پخت کیک از این سس استفاده میکنید به بقیه مواد تخم مرغ و وانیل اضافه کنید خوب هم بزنید پودر کاکائو و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید آرد وبکینگ پودر را الک کرده و اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید داخل قالب چرب شده بریزید و داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 30_40 دقیقه بپزید. کانال غذای ترکیه ، با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید بعد از پخت از فر در آورده 10 دقیقه صبر کنید بعد کیک را برش بدین و یک لیوان سس را که کنار گذاشته بودین روی کیک بریزید با پودر نارگیل یا گردو یافندق یا تکه های شکلات تزئین کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه