آموزش طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بهمراه موس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کیک:
1 بسته پودر کیک شکلاتی حاضری که طبق دستورش درست میکنین، فقط بجای آب، نسکافه دم کرده و شیرین نشده میزنین
–
برای گاناش شکلاتی:
3/4 پیمانه چیپسهای شکلاتی تلخ
2-4 قاشق غذاخوری خامه پرچرب
–
برای پودینگ شکلاتی:
1 بسته پودر پودینگ شکلاتی حدود 96 گرمی
1 و 1/4 پیمانه شیر
1/2 پیمانه قهوه یا اسپرسوی غلیظ که درست کردین با کمی پودر کاکائو
–
برای موس:
1 بسته پودر پودینگ شکلاتی حدود 96 گرمی
1ونیم پیمانه شیر
1/4 پیمانه قهوه یا اسپرسوی غلیظ که درست کردین با کمی پودر کاکائو
حدود 227 گرم خامه فرم گرفته
چیپسهای شکلاتی و سس شکلاتی (اختیاری)
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، در یک کاسه متوسط، پودر کیک، روغن، تخم مرغ ها و نسکافه آماده شده رو مخلوط کنین تا خوب مخلوط شن، بعد در قالب 23 در 33 سانتیمتری بریزین و طبق دستورالعمل روی بسته، بپزین.بعد از فر دربیارین و 20 دقیقه صبر کنین، سپس روی کیک رو با دسته قاشق چوبی یا هر چیز دیگه ای سوراخ سوراخ کنین و وقتی داره سرد میشه، سس رو درست کنین.
برای گاناش شکلاتی، در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، شکلات های چیپسی و خامه رو مخلوط کنین و در مایکروویو بزارین 30 ثانیه و دربیارین و مخلوط کنین، اینکارو اونقدر تکرار کنید تا مخلوط شن، بعد اینو روی کیک بریزین.
برای پودینگ شکلاتی، پودر پودینگ حاضری، شیر و قهوه یا اسپرسو رو مخلوط کنین و بپزین، تا غلیظ شه، بعد تا سفت نشده، روی کیک بریزین و نیاز بود، با لیسک یکدست روی کیک پخش کنین.کیک رو بزارین یخچال حداقل یک ساعت، تا پودینگ خودشو بگیره و کاملا سرد شه.
در این حین میتونین موس رو درست کنین.در یک کاسه متوسط، پودر پودینگ، شیر و قهوه یا اسپرسو رو مخلوط کنین و بپزین تا غلیظ شه، بعد 10-15 دقیقه بزارین سرد شه در یخچال. بعد خامه فرم گرفته (شیرین شده) رو بهش اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا مخلوط شن.
بعد موس رو روی کیک بدین و حداقل 1 ساعت بزارین یخچال. هرچقدر بیشتر یخچال بمونه، بهتر.
حین سرو، تزیین کنید.
نکته: شیرینی قهوه یا اسپرسو سلیقه ایه.خودتون شیرینی گاناش و موس رو به سلیقه کنترل کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه