آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بیسکوییت هرمی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک بیسکوییت هرمی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

32 عدد بیسکوییت پتی بور
برای کرم:
3 لیوان شیر (650 میلی)
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 85 گرم)
2 قاشق غذاخوری پر آرد
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم یا ذرت)
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
75 گرم شکلات شیری
2 عدد موز باریک و بلند
برای روی بیسکوییت ها:
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده )
1 استکان شیر سرد (استکان ‌125 میلی ، 125 گرم)
شکلات تلخ

طرز تهیه

ابتدا سلفون بزرگ را روی میز باز کنید. 15 عدد بیسکوییت را در 3 ردیف 5 تایی کنار هم بچینید. سپس کرم را آماده کنید. برای کرم تمام مواد بجز شکلات را به ترتیب داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط در حالیکه مدام هم میزنید بپزید و 2 دقیقه بجوشانید. وقتی قوام گرفت و غلیظ شد از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و 3_4 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا شکلات آب شود. یک قاشق غذاخوری پر از کرم آماده شده بردارید و به طور یکنواخت روی بیسکوییت ها را بپوشانید. مجدد 15 عدد بیسکوییت روی کرم بچینید(من برای ردیف دوم از بیسکوییت کاکائویی استفاده کردم و ردیف بعدی باز بیسکوییت ساده استفاده کردم) مجدد از کرم روی تمام بیسکوییت ها بمالید. موز کامل را در قسمت وسط بذارید و در دو طرف کناری بیسکوییت ساده بچینید و روی بیسکوییت ها کرم بمالید. دو طرف سلفون را بگیرید و به سمت وسط جمع کنید و شکل هرم بدید. داخل بشقاب بذارید و حدود 2 ساعت در فریزر بذارید. سپس از سلفون بیرون آورید و تمام قسمتهای کیک را با کرم شانتی بپوشانید (پودر کرم شانتی را با شیر سرد خوب هم بزنید تا فرم بگیرد، میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید) و با شکلات آب شده به روش بنماری تزیین کنید و 1 ساعت در یخچال بذارید سپس برش زده سرو کنید. از حالا نوش جان کسانیکه که امتحان میکنند
طرز تهیه کیک بیسکوییت هرمی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی