آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی تولد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵د دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 270 گرم
تخم مرغ 6 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
شکر 250 گرم
آب جوش 3/4 لیوان
طرز تهیه
1-زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم
2-سفیده رو به همراه مقدار کمی شکر آنقدر میزنیم که وقتی ظرف رو برعکس کنیم از ظرف نریزه
3-سفیده رو داخل یخچال میذاریم که آب نندازه
4-زرده تخم مرغ و بقیه شکر و وانیل رو به همراه آب جوش سریع هم میزنیم که زرده ها پخته نشن
5-زرده ها رو آنقدر هم میزنیم که کرم رنگ و کشدار بشن.
6-آرد و بکینگ پودر رو سه بار با هم الک میکنیم
7-آرد و زرده و سفیده تخم مرغ رو باهم مخلوط میکنیم و در جهت هم میزنیم که پف سفیده نخوابه
8-کف قالب رو به همراه یک سانت پایین دیواره با روغن چرب میکنیم و کاغذ روغنی میذاریم.مواد رو داخل تابه میریزیم
9-فر رو روی دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۴۵دقیقه تنظیم میکنیم مواد رو داخل فر میذاریم
سایر نکات
وقتی کیک آماده شد اول با خلال دندون چک میکنیم که پخته شده باشه بعد دوباره به مدت ۵ دقیقه داخل فر میذاریم و در فر رو مقداری باز میذاریم تا پف کیک نخوابه…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه