آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود...
تقویم فارسی اندروید

این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و می‌توانید به سلیقه خود انواع سبزیجات، پنیرها و ادویه جات را در آن اضافه یا جایگزین کنید.

کیش اسفناج
کیش اسفناج

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

سیر: یک عدد، رنده شده

پیاز متوسط: یک عدد، خلالی ریز

قارچ: 100 گرم، ورقه ورقه

اسفناج پخته: 250 گرم، آب گرفته و ساطوری

 آرد سفید: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 5 عدد

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

پنیر گودا: 200 گرم، رنده شده

پودر پنیر پارمزان: 30 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1 – فر را روی 175 درجه سانتیگراد داغ کنید. یک ظرف پای 20 سانتیمتری را چرب کنید.

2 – روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز، سیر و قارچ را 4، 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و آب قارچ کشیده شود. اسفناج را اضافه کرده و غذا را آنقدر تفت دهید تا آب آن کاملاً تبخیر شود، اما دایم آن را هم بزنید تا نسوزد.

3 – در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، بیکینگ پودر، آرد، پنیرها و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کرده و مراقب باشید، آرد گلوله نشود. مایه اسفناج را که سرد شده است به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس مایه کیش را در قالب بریزید.

4 – ظرف کیش را 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و هنگامی که روی آن طلایی و مایه از ظرف جدا شد، آن را از فر خارج کرده و پس از 10 دقیقه از قالب خارج کرده و برش بزنید. برای تزئین می توانید از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.

نوش جان…

خواص و مضرات اسفناج را اینجا بخوانید

سایر دستورات آشپزی را اینجا بخوانید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی