آموزش طرز تهیه کيک سيب و کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ي نرم ………………. 150 گرم
تخم مرغ ……………….. 4 عدد
شکر …………………….. 1 ليوان
بيکينگ پودر …………… 1 قاشق چاي خوري
وانيل …………………… 1 قاشق چاي خوري
آرد ………………………. 2 ليوان
مواد لازم داخل کيک:
سيب بزرگ …………….. 3 عدد
دارچين …………………. 1 قاشق غذاخوري
شکر …………………….. 1 قاشق غذاخوري
بادام پرک ………………. به مقدار دلخواه
مواد لازم کارامل:
شکر ……………………. 1 ليوان
کره …………………….. 2 قاشق غذاخوري
خامه …………………… 200 گرم
طرز تهیه
تخم مرغ ها، شکر و کره را در ظرفي ريخته و با همزن به خوبي هم مي زنيم سپس بيکينگ پودر و وانيل را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و آرد را کم کم اضافه مي کنيم و با يک قاشق چوبي خوب هم مي زنيم و نيمي از خمير را در قالب کمربندي که از قبل چرب و آردي کرده ايم مي ريزيم. در ظرف ديگري سيب هاي خرد شده، شکر و دارچين را خوب مخلوط مي کنيم و نيمي از آن را روي خمير درون قالب مي ريزيم سپس بقيه ي خمير را به قالب اضافه کرده و بقيه ي مخلوط سيب را هم روي خمير مي ريزيم و در صورت دلخواه مقداري بادام پرک شده هم روي سيب ها مي ريزيم. قالب را در فري که از قبل با دماي 170 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا کيک بپزد و براي تست پخت يک خلال دندان را وسط کيک فرو مي کنيم، اگر از مواد کيک چيزي به آن نچسبيده بود به اين معناست که کيک پخته است. براي تهيه ي سس کاراملي در يک ظرف شکر را ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم تا به آرامي ذوب شود و تغيير رنگ دهد سپس کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم و خامه را به آن اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا سس کارامل کاملا يک دست و تيره شود و قوام مناسب را به دست آورد سپس کيک را که خنک شده است در ظرف سرو مورد نظر قرار داده و سس کارامل را روي آن مي ريزيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه