آموزش طرز تهیه کيک سيب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ……………… 3 عدد
شکر ……………………. 1 ليوان
روغن مايع ……………. نصف ليوان
شير ……………………. 1 ليوان
آرد ……………………… 2 ليوان
بيکينگ پودر ………….. 1 قاشق چاي خوري
آب ليموترش ………….. 1 قاشق غذاخوري
وانيل …………………… 1 قاشق چاي خوري
.
مواد لازم روي کيک:
سيب بزرگ …………….. 2 عدد
شکر …………………….. 4 قاشق غذاخوري
کره ……………………… 1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش …………… 1 قاشق غذاخوري
دارچين …………………. 1 قاشق مرباخوري
طرز تهیه
سيب ها را پوست کنده و هسته ي آن ها را جدا کرده و برش هاي نازک مي زنيم و در ظرفي ريخته، شکر، کره، آب ليموترش و دارچين را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و وقتي آب سيب کشيده شد، از روي شعله ي اجاق برمي داريم. قالب کمربندي را خوب چرب مي کنيم و مخلوط سيب را کف قالب مي چينيم و اجازه مي دهيم تا کاملا خنک شود. براي تهيه ي خمير تارت، تخم مرغ ها و شکر را در ظرفي ريخته و خوب هم مي زنيم سپس روغن مايع و شير را اضافه کرده و هم مي زنيم. بيکينگ پودر، وانيل و آب ليموترش را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و در آخر آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم و خمير را درون قالب روي سيب ها که کاملا خنک شده اند مي ريزيم. قالب را در فر گذاشته و سپس فر را با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن مي کنيم، کيک که شروع به پف کردن کرد، فر را روي دماي 165 درجه ي سانتي گراد تنظيم مي کنيم و اجازه مي دهيم که کيک به آرامي بپزد. هنگامي که روي کيک طلايي شد، با يک خلال دندان، مغز پخت بودن کيک را تست کرده و در صورت پخته بودن، کيک را از فر خارج مي کنيم و در ظرف مورد نظر سرو، برمي گردانيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه