آموزش طرز تهیه کوکی_گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره …………………..1 لیوان
شکر ………………….. نصف لیوان
شکر قهوهای …………. نصف لیوان
تخممرغ ………………1 عدد
وانیل ………………..1 قاشق مرباخوری
آرد ………………….. 2 لیوان
بیکینگپودر ……….. نصف قاشق مرباخوری
نمک …………………. یکچهارم قاشق مرباخوری
مغز گردو ……………. نصف لیوان(خرد شده)
.
مواد لازم کرم روی کوکی:
شکر قهوهای ………… 1 لیوان
شیر ………………….. نصف لیوان
کره ………………….. 1 قاشق غذاخوری
پودر شکر …………… یک و نیم لیوان
مغز گردو ……………. به مقدار لازم
طرز تهیه
کره ، شکر و شکرقهوهای را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیلهی همزن برقی به خوبی میزنیم تا قوام کِرِم مانند پیدا کند سپس تخم_مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره همهی مواد را به خوبی با هم میزنیم. آرد ، بیکینگپودر، نمک و مغز گردو ی خرد شده را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم. از خمیر تکههایی جدا کرده و کف دست شکل میدهیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار دادهایم، با فاصله کنار هم میچینیم. سینی فر را به مدت 10 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم. برای تهیهی کِرِم روی بیسکویت ها، شیر و شکر قهوهای را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار میدهیم تا با هم بجوشد و شکر در شیر حل شود سپس ظرف را از روی شعلهی اجاق برمیداریم و پودر شکر و کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی حاصل شود. روی کوکیها را با کرم میپوشانیم و با مغز گردو تزیین میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه