آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
3 لیوان آرد
1 لیوان شیر
1 لیوان آب پرتقال
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
طرز تهیه
قالب کیک را با کره چرب کنید و کمی آرد داخل قالب بپاشد و در یخچال بذارید. تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. به ترتیب روغن مایع ، شیر ، بکینگ پودر ، وانیل و آب پرتقال را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. در آخر آرد و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و با دور کند تا وقتی که با هم مخلوط شوند هم بزنید. فر را 5 دقیقه قبل روی درجه 170 روشن کنید گرم شود. مایه کیک را داخل قالب بریزید و 35_30 دقیقه با کنترل بپزید. اگر میخواهید کیک شما پف کند دقت کنید تمام مواد به دمای اتاق رسیده باشند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه