آموزش طرز تهیه کوکی های کاکائویی بهمراه دولسه دو لچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 پیمانه آرد
2/3 پیمانه پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 پیمانه یا 115 گرم کره همدمای اتاق
1 و 1/4 پیمانه شکر
2 تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، دارچین و نمک رو در کاسه ای متوسط خوب هم بزنید با همزن دستی. در کاسه ای دیگه، کره رو با سرعت متوسط همزن بزنین تا خامه ای شه، شکر رو اضافه کنید و بزنین خوب، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، وانیل هم اضافه کنین. سرعت همزن رو کم بزارین و مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و بزنین تا فقط مخلوط شن. زیاد نه.خمیر رو به دو قسمت تقسیم کرده و داخل سلفون بزارین و بزارین یخچال. حداقل 1 ساعت تا سفت شن.
فر رو در دمای 175-180 درجه بزارین، دو تا سینی فر، کاغذ روغنی بزارین،یکی از خمیرهارو روی سطحی که کمی آرد پاشیدین، به ضخامت 6 میلی متر باز کنید، بعد با کاتر دایره ای حدود 6 سانتیمتر، ببرید. بعد با خمیر دوم هم همینکارو کنین، فقط اینسری وسط کوکیهارو با کاتر ستاره ای 2-3 سانتیمتری، بردارین.
کوکی هارو 9-11 دقیقه بپزین تا کمی پف کن و کناره هاشوم سفت شه.
روی سینی 2 دقیقه سرد شن بعد روی سیم بچینین تا کاملا سرد شن.
بین کوکیها انواع کرم یا سس یا مارمالاد میتونین بزارین.حدود 1 قاشق غذاخوری کافیه.بعد روشون
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه