آموزش طرز تهیه کوکی شکلاتی با نوتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
1 قاشق مرباخوری نمک دریا
نصف لیوان شکر
1/4 لیوان شکر قهوه ای
2 تخم مرغ در دمای اتاق
150 گرم کره در دمای اتاق
2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
3/4 لیوان پودر کاکائو
24 قاشق مرباخوری نوتلا یا سارله
1 استکان شکلات چیپسی
طرز تهیه
در فریزر، روی سینی نازک، کاغذ روغنی بزارین و 24 قاشق مرباخوری نوتلا رو جدا جدا روش بزارین.
در ظرفی آرد، نشاسته، نمک و بکینگ پودر رو باهم الک کنین و بزارین کنار.کره رو در ظرفی حدود 2 دقیقه بزنین، شکرهارو هم اضافه کنین و بزنین با همزن،(بعد این مرحله فک کنم دیگه با همزن نمیزنین)،تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین،آروم آروم پودر کاکائو رو اضافه کنین و با لیسک مخلوط کنین.مواد خشک و شکلاتهارو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.
خمیر رو تقریبا به 24 توپ به اندازه گردو تقسیم کنین و روی سینی با کاغذ روغنی که توی فریزر جاشه، بزارین، با لیسک کمی روشونو صاف کنین و نوتلاهای یخ زده رو روشون بزارین و خمیر رو با دستتون ببندین و حداقل 1 ساعت بزارین فریزر.
همین که از فریزر برداشتین، در فر گرم 180 درجه بزارین، 12 تا 13 دقیقه بپزن. از فر درآوردنی نرم میشن، همونجور بزارین سرد شن تا سفتتر شن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه