آموزش طرز تهیه کوکسینا برزیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برزیل سرزمین رنگها و رایحههاست و غذاهای مخصوص این سرزمین، بخشی جدا نشدنی از جاذبههای این کشور برای گردشگران هستند. یکی از این غذاهای محبوب، کوکسینا برزیلی است، نوعی توپک برشته و سرخ شده که در شهر سائوپائولو محبوبیت بالایی دارد. کوکسینا، ترکیبی از خمیری مخصوص، مرغ، پنیر و طعمدهندههاست که نه تنها در میان گردشگران، بلکه در بین بومیان این کشور هم طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم
پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
مرغ پخته و خرد شده: ۴۰۰ گرم
جعفری: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
پنیر پراتو رنده شده: ۲۰۰ گرم
خمیر (طبق دستور داده شده)
تخم مرغ همزده: ۲ عدد
پودر سوخاری پانکو: به مقدار لازم
طرز تهیه عدس پلو
پیاز را در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سیر و مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و این ترکیب را با نمک و فلفل قرمز مزهدار کنید.
حالا مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس پنیر و جعفری را به آن اضافه کنید.
از خمیر گلولههایی بردارید و در دستتان باز کنید و مقداری از مخلوط مرغ و پنیر را در میان آن بریزید و خمیر را ببندید و به شکل مخروط فرم دهید.
کوکسیناهای آماده را ابتدا در تخم مرغ همزده و سپس در پودر سوخاری پانکو بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی شوند.
طرز تهیه خمیر کوکسینا
۳۰ گرم کره را با یک عدد قرص عصاره مرغ، یک چهارم پیمانه آب و ۵۰۰ میلی لیتر شیر در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
صبر کنید تا کره ذوب شود و قرص عصاره مرغ هم باز شود.
۲۷۰ گرم آرد الک شده را یک دفعه به آنها اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. مواد را سریع بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس طبق دستور بالا استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه