آموزش طرز تهیه کلوچه ی رویایی . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ……………………. 250 گرم(همدما با اتاق)
پودرشکر …………….. 1 لیوان
روغن مایع …………… 1 فنجان
ماست ………………… 1 فنجان
بیکینگپودر ………….. نصف قاشق چایخوری
وانیل …………………. 1 قاشق چایخوری
آرد …………………….. حدود چهار تا چهار و نیم لیوان
.
مواد لازم داخل خمیر کوکی:
مغز فندق …………….. 1 لیوان(خرد شده)
پودر دارچین……………… 1 قاشق مرباخوری
شکر …………………… 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
کره ی نرم، روغن مایع، ماست و پودر شکر را در ظرف مناسبی، به خوبی با هم مخلوط میکنیم سپس مخلوط آرد ، بیکینگپودر و وانیل را کمکم و با دقت به مخلوط ماست اضافه کرده و هم میزنیم و ورز میدهیم تا خمیری حاصل شود که به دست نمی چسبد سپس مغز فندق خرد شده، پودر دارچین و شکر را به خمیر اضافه کرده و دوباره خمیر را ورز میدهیم. از خمیر تکههایی به اندازهی دلخواه جدا کرده و شکلِ دلخواه را به آن میدهیم سپس خمیرهای آماده شده را در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداختهایم، با فاصله کنار هم میچینیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم تا بیسکویت های فندقی دارچینی بپزد و روی آن کمی پررنگ شود سپس سینی کوکیها را از فر خارج کرده و بعد از این که کوکیها خنک شد، روی آنها پودر شکر میپاشیم و در کنار چای ، شیر یا قهوه ، سرو میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه